Kantin Kart Sistemi nedir?

Kantin Kart Sistemi, öğrencilerin okul kantininden para teması olmadan temassız kart ile ödeme yapmasını sağlayan cihaz,kart ve yazılım bütünüdür.

 

Kantin Kart'a Veli Kredi Kartıyla Yükleme Yapabilir, Veli Günlük Harcama Limiti Belirleyebilir. Öğrencinin satın almasını istemediği ürünleri engelleyebilir.

 

Kantin Kart Sistemi,

üç şekilde kullanılabilir bunlar;

1-) Barkod okuyucu ile market benzeri şekilde ürünlerin barkodları okutulur, sonrasında öğrenci kartını cihaza okutarak temassız ödeme alınmasını sağlayan sistemdir.
bu sistemin avantajı veli açısından;
öğrencinin ne aldığını görebilmesi, satış kısıtlaması yapması, öğrencinin kantinde en fazla neler tükettiği bilgilerini grafikli olarak görebilmesi, öğrencinin sigara vb. kötü alışkanlıklar edinmesini engellemeye yardımcı olur. Veli bilgisayardan ya da cep telefonuyla bu işlemleri yapabilmektedir.

Kantin İşletmesi açısından;

  • kantin'de para teması olmadığı korona önlemi açısından önemli yer tutmaktadır,
  • Para alışverişi ve para üstü olmadığı için daha hızlı satış imkanı sağlamaktadır,
  • Art niyetli olayların önüne geçmekte ve stok takip imkanı sağlamaktadır.
  • Satış öncesi para tahsilatı olduğu için  hem toplu para ile ürün tedariği ve işletme giderleri için avantaj sağlar hem de paranın dışarıda harcanmasının önüne geçilmiş olur.
  • Kantin işletmeleri için kolay stok takibi
  • komisyon bedeli, aidat vb. herhangi bir ücret kesintisi olmamaktadır.
  • Kantin kartı öğrenciye depozitolu olarak verildiği için sistem maliyeti de çıkmış olacaktır.


barkodlu kantin kart sistemi

 

2-) Barkodsuz Bilgisayarsız Kantin Kart Sistemi Cihazı ile Hızlı Satış ile çift ekranlı satış cihazlarımız vasıtasıyla ürünün fiyatı pos cihazı benzer imza kantin kart cihazına girilir ve öğrencinin önündeki okutma cihazına öğrenci kantin kartını yükleyerek hızlı satış yapmasını sağlar. barkod okutma işlemi olmadığı için barkodlu satışa oranla çok daha hızlı satış yapılmasını sağlar. Kantin Kart Tanıtım Videosu için Tıklayınız

bilgisayarsiz kantin kart sistemi satis cihazi

bilgisayarsiz imza kantin kart sistemi satis cihazi

3-) Cep Telefonu ile Hızlı Satış ile bilgisayar ve Ek bir cihaza ihtiyaç olmadan cep telefonundaki manyetik kart okutma özelliği kullanılarak hızlı ve maliyet olarak diğer iki yöntemden daha uygun bir maliyete gelmektedir.

 

cep telefonundan temassiz kantin kart sistemi

cep telefonu ile kantin kartli satis sistemi

 

Kantin Kart Sistemi Fiyat Teklifi İsteyin